Виц: Седумка на испит


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Разговараат двајца студенти по завршувањето на испитот:
– Колку доби?
– 7.
– Па, нели се спремаше за 10-ка?
– Абе да, ама во последен момент си велам, да си добијам јас 7-ца, па да си купам ракија со остатокот од парите…