Виц: Сакам да бидам пратеник


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓- Ало, дали е тоа Парламентот?
- Да повелете...
- Сакам да станам пратеник. Кој е условот за тоа?
- Ти бе, будала да не си?!
- Да. Друго нешто треба?