Австралија вака се справува со загадувањето на водите


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Австралија веќе почна да ги тестира мрежите за дренажа кои ќе го селектираат пластичниот отпад и другите загадувачи да не завршуваат во речните и морските води. Што мислите за овој концепт?