Виц: Рецепт за долговечност


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Прашува новинар еден старец од 113 години: Која е тајната за вашата долговечност?

Ами, кога ќе стана наутро пијам една мастика. Пред да ручам мавам една ракија, по ручекот и со вечерата по една чаша вино.

А извинете, кој е оној старец што ги води козите на пасење?

А бе, батали го него, тој е татко ми, пијаница е.