Виц: Развод


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Трпана и се жали на Цвета:

– Готово е, не можам да издржам веќе, решив ќе се разведам од Трпе.

– Дали сакаш да ти најдам добар адвокат?

– Е сега е касно, веќе си најдов еден поштар од Ѓорче.