Виц: Пуштање


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Влегува Перо во бар и здовгледува една згодна девојка и почнува да и се пушта:
– Здраво маче!
– Имам сопруг…
– И јас имам ТВ дома, па некогаш одам на кино.