Виц: Еротски сон


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Прават Трпе и Трпана муабет посабајлечки:
Трпе, замисли, дури и по триесет години брак со тебе, минатата ноќ те сонував во еротски сон!
Опаааа, Трпано! И? Како се покажав?
Дојде и ја расипа забавата!