Виц: Пушка за роденден


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Сопругата го прашува сопругот:

Срце, за една недела ти е роденден, што сакаш да ти купам за подарок?

Пушка сакам.

Пушка не може. Бирај нешто друго.

Ама, јас би сакал пушка.

Пушка никако реков. Барај друго.

Јас сепак би избрал пушка.

А бе барај друго! Чиј збор се слуша последен, кој е овде главен?

Твојот, ама кога би добил пушка за роденден…