Виц: Ме боли левата нога


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Оди баба на лекар и му се жала:

Докторе, многу ме боли левата нога.

Од годините ти е тоа бабо, од годините.

А бе докторе, и деснава има исто години колку и левава, па таа ич не ме боли.