Виц: Последната вештерка


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Туристички водич у еден замок у Прага објаснуе:
У виа замок е изгорена последната вештерка.
Блажо се врте, а гледа Мара и му вика:
Брату, се гледа дека врска немаш.