“Не се чепкај со Ристо“: Ако не сте го гледале документарецот со „токмаков“ – под итно!


Три дерби натпревари овој викенд ↓↓↓


Ако не сте знаеле, со Рики има и седумминутен документарец. Бујрум интегрално видеото.