Виц: Полова немоќ


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Оди плавуша кај матичната:

Докторке, јас страдам од полова немоќ.

Како тоа – страдате од полова немоќ?

Па, така, немоќна сум да одбијам некого за секс.