Мајтап

Виц: Плавушата и компјутерот

Плавуша се јавува во сервис:
– Ало, не ми работи компјутерот!
– Госпоѓо, случајно да не закачил некој вирус?
– Нема шанси, не сум го изнела надвор!

Advertisements
To Top