Мајтап

Виц: Мени од канибали

Канибали фаќаат турист, палат оган, го туркаат во казанот и го прашуваат:
– Како се викаш?
– Зошто е важно, нели ќе ме јадете?!
– Како зошто, па што ќе пишеме на менито!

Advertisements
To Top