Мајтап

Виц: Што се случува тука?

Се враќа Перо од работа и ја гледа Мара седната на кауч со љубовникот, полуголи:
– Што се случува тука?! – прашува Перо изненаден.
– Не знам ти кажи ми. – му одговара Мара.
– Па седиш на каучот со некој непознат! – враќа Перо
– Како бе, непознат! – извикува љубовникот – па јас и жена ти веќе шест месеци имаме секс!

Advertisements
To Top