Мајтап

Виц: Пишманење за развод

Се среќаваат двајца пријатели:
– Кај си бе брат… се разведе ли?
– Не, се премислив…
– Е зошто?
– Па… заборавив еден месец да ја платам сметката за интернет и ми го исклучија… седнавме со жената, испивме по едно кафенце, малку муабет, па излеговме заедно… а бе таа не била толку лоша!

To Top