Мајтап

Виц: Перо на гатачка

Оди Перо на гатачка да види каква ќе му биде среќата во иднина.

Седнува и гатачката почнува да гата:

Гледам луксузна вила со базен…гледам нов Мерцедес паркиран пред вилата…гледам страшно згодна женска се сонча крај базенот…

Перо: А јас? Кај сум јас?

Гатачката: Те гледам…ти си од другата страна на оградата.

To Top