Мајтап

Виц: Ноќ на вештерките

Halloween, некој звоне на врат’та, отвара Блажо и вика на Мара:

Срце, некоа вештерка е пред врат’та.

Дај и некое бомбонче и нека си оде.

Блажо а послушал Мара, и од таа ден бабата не му прае муабет.

To Top