Виц: Не сум папучар


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Муабетат двајца другари:
-Ти папучар си бе?
-Не бе, зошто?
-Па зошо переш, пеглаш, миеш садови и пружаш алишта?
-Дома си сум бе, шо сакам ќе праам!