Виц: Мажот со скршена глава


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Маж на лекар. Лекарот:

– Господине, раната на главата ви е премногу длабока. Дали сте сигурни дека некој ве нападнал вака жестоко за само 500 денари?

– Да, апсолутно.

– А дали би го препознале напаѓачот ако го видите?

– Секако. Кој не би си ја препознал сопствената сопруга!