Мајтап

Виц: Машка добрина – пред фактите молчат и жените

Кога гол маж ќе влезе во бања полна со голи жени, сите тие веднаш врескаат, го напаѓаат, му викаат и го удираат со сè што ќе им дојде при рака.

Од друга страна, кога гола жена ќе влезе во бања полна со голи мажи, сите тие се радуваат на нејзината појава и ја дочекуваат со раширени раце.

Ова е најголемиот доказ за добрината на машкото срце, а пред фактите молчат и жените.

To Top