Виц: Македонецот и огромниот црнец во лифт


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Влегува еден маж од 60 кг во лифт и гледа един огромен црнец.
Црнецот погледнува надолу и вели:
– 210 см, 160 кг, 39 см алат, 2 кг топки, Трнр Браун.
Нашиот се онесвестува.
Црнецот се наведнува, му удира неколку шамари, го освестува и го прашува:
– Што ти стана бе другар?
– Извинете, ама што точно ми рековте пред малку?
– Видов дека ме гледаш целиот со прашалници, па ти одговорив на прашањата што најчесто ми ги поставуваат: висок сум 210 см, тежам 160 кг, долг ми е 39 см, топките ми тежат 2 кг, а се викам Трнер Браун.
Нашиот:
– Оф, така кажи бе брат – јас те слушнав ТРН АРАУНД.