Филм за британското кралско семејство стар над 5 децении кој бил забрануван објавен на интернет


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


На видео платформата YouTube објавен е филм за британското кралско семејство од пред 52 години и покрај тоа што бил забрануван со децении.

Според одредени информации кралицата Елизабета втора го забранила емитувањето на филмот поради наводно откривање на премногу лични детали.

Документарецот овозможува увид од кралскиот дом без преседан, а бил прегледан од милиони луѓе кога бил прв пат емитуван од страна на BBC.