Виц: Сопругот се сомнева дека жената го изневерува


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Брат, имам чувството, дека жена ми ме изневерува, му се жали еден сопруг на неговиот пријател.
Не зафркавај! Зошто се сомневаш?
Па, нели пред 3 месеци се преселивме од Прилеп во Скопје, а водоводџијата уште ни е истиот…