Мајтап

Виц: Лек за забременување

Прават муабет две комшивки:

Комшивке, како тоа ти имаш пет деца, а шестото ти е на пат да се роди, а јас и мажот ми мака мачиме со години, редовно по доктори одиме и пак ништо.

Комшивке, а за промена да почнеш да одиш ти по доктори сама, може ќе има фајде.

To Top