Мајтап

Виц: Командирот им вели на полицајците…

Командирот им вели на полицајците:

– Акцијата почнува точно во 11:48. За оние со дигитални часовници: тоа се два пендрека, стол свтрен наопаку и Снешко Белчо.
Јасно?!!!

To Top