Поради оваа причина треба да престанете со гледање порно на телефон

gledanje

Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Се повеќе луѓе се „заразуваат“ со гледање порнографски содржини на своите смартфони, благодарение на страните кои им нудат пристап од својот мобилен.

Порно филмови денес може да гледаме само со неколку кликови, а во денешено време интернетот нуди се поглем и поглем избор.

Меѓутоа не треба да продлжете со таа пракса, бидејќи експертите предупредуваат дека Android и другите мобилни оперативни системи не се доволно заштитени од хакери и други опасности, за разлика од компјутерите. Многу вируси и штетни програми, кои му се закануваат на мобилниот оперативен систем се добиваат токму преку гледањето на порнографска содржина.