Виц: Киднапирана сопруга


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Ми ѕвони телефонот, а од таму дебел машки глас:
– Ало? Ја киднапиравме жена ти. Дај 10.000 евра и ќе ти ја вратиме!
Јас ништо не одговорив. Наредниот ден пак ми се јавува:
– Ало? Дојди земи си ја, ние ќе ти дадеме 10.000…