Виц: Најтешкото прашање во Македонија


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Најтешкото прашање за одговарање во Македонија е:
– Слободен ли си за викендот?
Не знаеш на скара ли ќе те канат, дрва ли да цепиш или бетон ќе мешаш…