Мајтап

Виц: Како настанал земјотресот?

Како настанал земјотресот?

Еден Црногорец зел мотика во рака и решил да копа, да поработи малку. Тогаш Земјата, кога го видела тоа, отворила уста да се смее, па почнала и да се тресе од смеење.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top