Виц: Гола плавуша во казино


Дерби во Англија, Столе против кралевите во Мадрид ↓↓↓


Згодна надарена плавуша влегува во казино, вади 10.000 евра и им вели на мажите околу масата:
– Се надевам дека нема да ви смета ако се соблечам гола, така имам повеќе среќа.
Мажите, како во некој транс, сите хипнотизирани од глетката, формално се согласиле откако таа веќе се соблекла, па убавицата ги фрлила коцките и вели:
– Ајде коцкички, ајде, ми требаат нови алишта.
Коцките паднале, плавушата почнала да скока од среќа и да ги гушка мажите околу неа:
– Погодок, погодок!! Ви благодарам многу !!
Плавушата ги зела сите пари од масата, се облекла и си заминала.
Мажите гледаат и не им се верува што се случило.
По некое време некој од нив прашал:
– А бе виде некој што број и падна на оваа?