Виц: Кај гатачката за 200 денари


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Бев на гатачка, ми предвиде голема кавга за многу брзо време и ми зеде 200 денари за „гледањето“.

Си одам дома, мир и тишина. Семејна хармонија. Сопругот си пие кафе и си чита весник. Свекрвата си гледа серии. Идила.

Си викам, зошто да ми пропаднат тие 200 денари кај гатачката, па отидов и влепив еден шамар на свекрвата. Испадна како што ми предвиде гатачката.