Виц: Ја топлам раката


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Дечко пушта рака меѓу нозете на непозната девојка со која се сами во купето.
Што правиш?,  го прашува таа.
Паааа…хммм…си ја топлам раката да не настинам, збунето одговорил тој.
Од ушите се настинува, од ушите!