Виц: Ја изгуби сопругата на комар


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Перо:
Повеќе со Трпе не играм комар!
Зошто?
Затоа што е расипан! Ја вложив жена ми на карти и тој победи, а сега не сака да ја земе.