Виц: Дошол Ајнштајн во Битола…


Unboxing: Што е ново во студиото на BMG Network!? ↓↓↓


Дошол Ајнштајн во Битола за да држи предавање на студенти за гравитација. На крајот од предавањето прашал:

– Дали има некој прашања?

Трпе од третиот ред кренал рака.

– Ајде ти од третиот ред, како се викаш?

– Трпе.

– Повели Трпе.

– Не мојш бе чоек само така да глеаш на работите…