Мајтап

Виц: Џандарски муабети на интелектуално ниво

Тројца полицајци разговараат на интелектуални теми.
Првиот вели:
– Колеги, знаете ли дека на Марс има суштествени?
Вториот малку се подзамислува и додава:
– Тоа според мене се само хипотенузи.
Третиот намуртено вели:
– Јас мислам дека вие двајца се апсолутно импотентни да зборувате за тоа прашање.

Advertisements
To Top