Мајтап

Виц: Дедо се загубил во шумата

Се шетал некој дедо низ шумата и полека го загубил патот по кој требало да се врати назад. Лутал така добри шест часа, кога сретнал некој друг човек низ шумата.

Фала богу, пријателе, што те сретнав. Шест часа скитам загубен низ шумава.

И? Што се радуваш? Јас пред два дена се загинав.

To Top