Виц: Даночен инспектор во војска


Енрике лажеше? Шпанија го избра Мароко - 17 ден ↓↓↓Оди некој тип на задолжително отслужување на воениот рок, па капетанот го прашува:

Војнику, што си ти во цивилниот живот по професија?

Даночен инспектор, капетане.

Добро, ти ќе бидеш задолжен за будење на војниците рано наутро.

Зошто баш тоа?

Па, секако си веќе навикнат сите да те мразат и да те пцујат.