Виц: Безбедност во затвор


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Во затвор пристигнал нов затвореник, па го сместуваат во ќелија со уште двајца цимери. По две недели откако пристигнал еден од цимерите го прашува:

А бе, брат, да те прашам, зошто секогаш спиеш со газот свртен накај ѕидот.

Заради безбедност, друже.

Џабе ти е брат, спиеш со отворена уста.