Виц: Чудна некоја слобода


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Судијата го прашува обвинетиот:
Зошто избега од затвор?
Сакав да се оженам.
Хм, чудна претстава имаш за слободата, момче.