Виц: Чудесно пиво


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Девојката, разнежнета, му зборува на момчето:

Колку чудесно пиво. Само четири кригли те прават толку поразличен.

Тој нервозно одговара:

Што ти е, ма?! Капка пиво се немам напиено.

Таа поднасмевната:

Ти не, ама јас да…