Виц: Борба против корупција во Македонија


Кој ќе освои трофеј во Бундеслигата, а кој ќе испадне од Премиер лигата!?


– Ало, дали е тоа анонимниот телефон на државната агенција за борба против корупцијата?
– Да, господине Петревски, повелете…