Виц: Бабата и зетот


Дерби викенд: Ел Класико, дерби на Италија и битка за Рим! ↓↓↓Се јавува зетот кај бабата:

Ало, бабо, што правиш?

Бабата: Да ти кажам право, зете, ништо.

Зетот: Е да, ѓаолот ни ора ни копа.