Виц: АПЕЛ – рецепт за долг живот


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Докторе, кој е најдобриот рецепт за долг и здрав живот?

АПЕЛ е најдобар.

АПЕЛ?

Да, Апни си, Пивни си, Ебни си, Легни си.