Виц: Жено, дај една ракија


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Наутро во трпезаријата:

Жено, ај тури ми една ракија.

Како не ти е срам бре, говедо, отсабајле ракија! Земи првин нешто доручкувај.

Е добро де, стави и мусли во ракијата, ете.