ВИДЕО: Ја имаме новата интернет ѕвезда – Запознајте ја диџеј Марте Наумоска!

Диџеј Марте Наумоска е најновото откровение во македонскиот интернет простор, вистински мултипрактик. Сака да биде диџеј, пејачка, а покрај тоа е и фризерка и медицинска сестра. Доаѓа од Кичево, е прилично амбициозна и на сите ви посакува да бидете успешни како неа.

Од нејзиниот јутјуб канал споделуваме видеа на кои се претставува и тоа на повеќе јазици, и ’држи терца’ на Цеца, ’ја кине’ Каролина Гочева, па пее со Слаткаристика и Ферус, практикува ’црквинско пеење’ и прави фризури.

Јутјуб каналот на Марта

Нејзината Фејсбук страница

Ако познавате некој со плажа во Охрид, помогнете и да пушта музика: