Видео: Овие мунгоси ќе ви го разубават денот…со сигурност


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Само три недели стари мунгоси се пуштија во животна авантура. Имено, тие почнаа да ја откриваат околината надвор од својата јама во австралиската зоолошка градина.

Кога ќе го погледнете видеото мунгосите сигурно ќе ви станат омилени животни!