Фото: Запознајте ја вистинската жива Барбика!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Анела Ан од Полска, која работи како архитект, тврди дека токму таа е „вистинската жива Барбика“.

Оваа 25-годишна девојка тврди дека сака да изгледа како познатата пластична кукла. После операцијата на носот, не можела да застане, па платила повеќе од 33.000 евра за зголемување на усните и градите.

Меѓутоа, истакнува дека нејзиниот танок струк е потполно природен!

Природна, Анела стана ѕвезда на медиумите во родната Полска, а потоа и во целиот свет. Моментално на Инстаграм ја следат преку 40.000 луѓе.

Таа истакнува дека популарноста не и е цел и дека не сака да стане Плејбој зајачицат, туку да се посвети на кариерата како архитект….ретко кој и верува во тоа!