Видео: Неверојатна сообрајќајка, автомобилот заврши на покрив од куќа!


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Неверојатна сообрајќајка се случи во Кина, каде еден евтомобил излета од патот и заврши на кров од куќа каде висеше повеќе од 30 минути.

Возачот наводно притиснал гас наместо кочница во обид неколку секунди пред тоа да избегне трициклист, па наместо да закочи тој „летнал“.

За среќа во несреќата никој не е тешко повреден!