Виц: Во ВИП ложа


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Седи едно дете во ВИП ложа на стадионот од Барса на дербито Барса против Реал, па еден од гледачите го прашува:

Мали, од каде имаш ти толку скапа влезница за натпреваров?

Тате ја купи.

А каде е татко ти?

Дома, пцуе врни и си ја бара картата веројатно.